huwelijksjubileum reistip

huwelijksjubileum tips
huwelijksjubileum namen
huwelijksjubileum cadeausoort
huwelijksjubileum romantisch idee
huwelijksjubileum en edelstenen
huwelijksjubileum bloemen
huwelijksjubileum kleuren
huwelijksjubileum geschiedenis
huwelijksjubileum teksten
huwelijksjubileum plaatjes
tips voor een lang & gelukkig huwelijk

oorkonde huwelijksjubileum
huwelijksjubileum oorkonde

leuke huwelijksjubileum cadeau tips
cadeautips voor huwelijksjubileum
huwelijksjubileum cadeautjes
huwelijksjubileum cadeaubon
huwelijksjubileum cadeau voor hem
huwelijksjubileum cadeau voor haar
huwelijksjubileum cadeau voor ouders

huwelijksjubileum kaarten
5-jarig huwelijksjubileum kaarten
10-jarig huwelijksjubileum kaarten
12,5-jarig huwelijksjubileum kaarten
25-jarig huwelijksjubileum kaarten
40-jarig huwelijksjubileum kaarten
50-jarig huwelijksjubileum kaarten
60-jarig huwelijksjubileum kaarten

huwelijksjubileum feestartikelen
feestartikelen huwelijksjubileum
Huwelijksjubileum reistips

Reistips voor een huwelijksjubileum. Eén van de beste manieren om je huwelijksjubileum te vieren is samen een reis maken. Er lekker tussenuit en tijd maken voor elkaar.

Het hoeft niet beslist een lange vakantie te zijn, maar mag uiteraard wel. De allerbeste tip is misschien wel, ga samen zonder de afleiding van familie en kinderen. Wanneer u het zich kunt veroorloven probeer dan ieder jaar een korte vakantie te nemen en in de 'speciale' jubileumjaren een langere vakantie te boeken.

Natuurlijk is het zo af en toe ook leuk om samen met de (klein)kinderen een huwelijksjubileum te vieren maar probeer het af te wisselen. Wat zijn leuke bestemmingen? Een reis naar aanleiding van een jubileum wordt vaak gezien als een reis naar het verleden, de bestemming van uw huwelijksreis, uw eerste vakantie samen maar het is ook leuk om samen nieuwe ervaringen op te doen.

Als jubilerend paar kunt u een huwelijksjubileum feest ook een heel andere invulling geven. Bijvoorbeeld door samen en/of samen met kinderen (en kleinkinderen) een paar dagen op vakantie te gaan.

Natuurlijk zijn de reisjes die links bij de cadeaubon zijn te vinden ook leuk om cadeau te geven aan het jubilerende paar.

Reis voor een huwelijksjubileum

Wanneer u nog kleinere kinderen hebt en voor een reis samen veel oppas moet regelen is een korte vakantie vaak handiger en beter te organiseren. Want een jubileumreis hoeft geen dure en lange trip te zijn.

Altijd al eens Parijs in de zomermaanden willen bezoeken, Londen in de kersttijd, Rome buiten het vakantieseizoen, Venetië, Wenen, Boedapest, Barcelona of het romantische Praag? Een stedentrip van enkele dagen is goed te regelen, vergt binnen Europa niet veel reistijd en er zijn genoeg meer dan romantische steden te bezoeken.

Welke stad wilde u al jaren ontdekken, dan is een jubileum een geweldig moment om dit te doen. Zelfs binnen Nederland is er meestal nog genoeg te bekijken. Boek buiten het seizoen en de prijs blijft heel betaalbaar voor veel jubileumparen. Een stedentrip hoeft natuurlijk niet beslist op de jubileumdag zelf, wanneer het beter uitkomt en goedkoper is kunt u ook na deze feestelijke dag op reis gaan.


De leukste reistips voor een jubileum

Heeft u meer tijd voor een lange vakantie dan zijn er genoeg romantische locaties voor een reis met z'n tweeën. Altijd al een cruise willen maken?

Een huwelijksjubileum is een perfecte gelegenheid hiervoor.

U kunt ook kiezen voor het thema of de naam van het jubileum. Het eerste huwelijksjubileum heet een papieren jubileum, een reis naar Egypte waar het papier werd 'uitgevonden' past bij de naam. Het twintigjarig huwelijksjubileum is het porseleinen huwelijk en daar hoort natuurlijk een geweldige reis naar China bij!

De groene smaragd hoort overigens ook bij een twintigjarig jubileum en vraagt om een reis door Ierland. Voor ieder jubileumjaar is er een reis te bedenken maar natuurlijk is dat niet voor iedereen jaarlijks weggelegd.

Een lange reis maken op de 'speciale' jaren en in de jaren daartussen sparen voor een geweldige reis die u samen maakt is de oplossing.

home
© huwelijksjubileum.com - huwelijksjubileum reistips