leuk huwelijksjubileum cadeau voor ouders

leuke huwelijksjubileum cadeau tips
cadeautips voor huwelijksjubileum
huwelijksjubileum cadeautjes
huwelijksjubileum cadeaubon
huwelijksjubileum cadeau voor hem
huwelijksjubileum cadeau voor haar

oorkonde huwelijksjubileum
huwelijksjubileum oorkonde

huwelijksjubileum tips
huwelijksjubileum namen
huwelijksjubileum cadeausoort
huwelijksjubileum romantisch idee
huwelijksjubileum en edelstenen
huwelijksjubileum bloemen
huwelijksjubileum kleuren
huwelijksjubileum geschiedenis
huwelijksjubileum reistip
huwelijksjubileum teksten
huwelijksjubileum plaatjes
tips voor een lang & gelukkig huwelijk

huwelijksjubileum kaarten
5-jarig huwelijksjubileum kaarten
10-jarig huwelijksjubileum kaarten
12,5-jarig huwelijksjubileum kaarten
25-jarig huwelijksjubileum kaarten
40-jarig huwelijksjubileum kaarten
50-jarig huwelijksjubileum kaarten
60-jarig huwelijksjubileum kaarten

huwelijksjubileum feestartikelen
feestartikelen huwelijksjubileum
Huwelijksjubileum cadeau voor ouders

Wanneer je ouders een huwelijksjubileum vieren wil je dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We geven je enkele cadeautips voor een huwelijksjubileum, originele en leuke cadeaus die je ouders zeker zullen waarderen.

Kies voornamelijk voor persoonlijke cadeaus. Laat een familiefoto maken van alle kinderen en kleinkinderen. Vind je het leuk om ook samen met je ouders op de foto te gaan lok ze dan met een smoesje naar een fotostudio.

Met kleine foto's kun je een collage maken of een fotoboom, een verzilverde boom waar je verschillende foto's aan kunt hangen. Daarnaast kun je foto's laten zetten op mokken, tassen, bedels, bonbons, flessen (champagne!), in kristal laten zetten of placemats en nog veel meer. Natuurlijk is er ook helemaal niets mis met een familiefoto in een mooie lijst.


Geschenk voor een huwelijksjubileum ouders

Waar houden je ouders van en zoek een geschenk dat daarbij past.

Wat doen ze graag samen?

Houden ze van een avondje naar het theater of naar de film?

Geef ze dan tickets voor hun favoriete theatershow of een bioscoopbon.

Vinden ze het leuk om samen uit eten te gaan, dan is een etentje een idee, misschien ook met de kinderen erbij. Je kunt ook een surprise etentje organiseren met familie en goede vrienden.

Het ligt wel een beetje aan jullie budget waarvoor je in dit geval kiest. Hebben ze een hobby die ze graag samen doen, geef ze dan een geschenk dat bij de hobby past. Voor fervente tuinliefhebbers, tuinartikelen of manden met bloemen en zaden, houden ze van stedentrips, geef ze een cadeaubon voor een dagtrip of een weekendje weg. Het gaat vooral om cadeaus die ze graag samen doen, waar ze samen plezier aan beleven.

Ook leuk om cadeau te geven aan je ouders als ze hun huwelijksjubileum vieren. Een leuke reis, natuurlijk met een voor hun onbekende maar verrassende bestemming. Bij de cadeaubonnen links in het menu zijn leuke reisjes te vinden.

Kado voor ouders

Is het lastig om een leuk kado te verzinnen voor ouders die zeggen 'alles al te hebben' en het is 'al leuk wanneer je komt'.

Nee, voor iedereen en ook voor iedere portemonnee is er wel een leuk kado voor ouders te bedenken.

Wanneer jullie budget beperkt is en er zijn meerdere kinderen dan kun je ook overwegen om samen iets te geven.

Je ouders vinden het vast geweldig dat jullie samen hebben gewerkt voor een leuk kado. Daarnaast kun je ook overwegen om samen iets te maken in plaats van een kado te kopen.

Maak een album waar ieder (klein)kind een bladzijde vult met een klein gedichtje, een herinnering of een tekening. Vul samen een cadeaumand met dingen waar je ouders dol op zijn. Zoek naar kleine kado's die je later samenbrengt in een grote mand en vergeet niet een persoonlijke kaart toe te voegen. Maak een fotoalbum met foto's van ieder huwelijksjubileum of een album met jullie favoriete foto's van de afgelopen jaren.

home
© huwelijksjubileum.com - leuk huwelijksjubileum cadeau voor ouders, leuk cadeau voor ouders, leuke tips voor een huwelijksjubileum cadeau voor ouders