huwelijksjubileum cadeau voor hem

leuke huwelijksjubileum cadeau tips
cadeautips voor huwelijksjubileum
huwelijksjubileum cadeautjes
huwelijksjubileum cadeaubon
huwelijksjubileum cadeau voor haar
huwelijksjubileum cadeau voor ouders

oorkonde huwelijksjubileum
huwelijksjubileum oorkonde

huwelijksjubileum tips
huwelijksjubileum namen
huwelijksjubileum cadeausoort
huwelijksjubileum romantisch idee
huwelijksjubileum en edelstenen
huwelijksjubileum bloemen
huwelijksjubileum kleuren
huwelijksjubileum geschiedenis
huwelijksjubileum reistip
huwelijksjubileum teksten
huwelijksjubileum plaatjes
tips voor een lang & gelukkig huwelijk

huwelijksjubileum kaarten
5-jarig huwelijksjubileum kaarten
10-jarig huwelijksjubileum kaarten
12,5-jarig huwelijksjubileum kaarten
25-jarig huwelijksjubileum kaarten
40-jarig huwelijksjubileum kaarten
50-jarig huwelijksjubileum kaarten
60-jarig huwelijksjubileum kaarten

huwelijksjubileum feestartikelen
feestartikelen huwelijksjubileum
Huwelijksjubileum cadeau voor hem

Een huwelijksjubileum cadeau voor uw man verzinnen moeilijk? Er zijn genoeg originele huwelijkscadeaus te bedenken en we helpen graag een handje met enkele tips en ideeën. Tips en ideeën die overigens ook altijd zijn te gebruiken voor zijn verjaardag, voor Vaderdag, kerst- of sinterklaascadeau. De leukste cadeaus zijn de cadeaus waarover is nagedacht en waaruit blijkt dat partners elkaar goed kennen en weten waar ze elkaar een groot plezier mee doen. Bedenk waar de interesses van uw partner liggen en zoek naar een huwelijksjubileum cadeau dat daarbij past. Getrouwd met een sportfanaat? Denk aan tickets voor een wedstrijd van zijn favoriete club, eventueel een seizoenkaart, een abonnement op een sporttijdschrift. Een actieve sportbeoefenaar? Dan liggen accessoires of uitrusting voor zijn sport voor de hand.


Originele cadeaus voor hem

Een origineel jubileumcadeau hoeft beslist niet duur te zijn. Vul een cadeaumand met alles waar hij van houdt: zijn favoriete drankje, snack, geurtje, badslippers, diverse wellnessproducten, dvd of muziek en vergeet niet een lieve kaart erbij te doen.

Cadeaumanden zijn ook online te koop en voor iedere echtgenoot is er wel een passende mand te vinden. Heeft u weinig tijd dan is het een goede oplossing maar een kaart met een persoonlijke boodschap, een gedichtje of lieve tekst maakt ook een gekochte mand echt af.

We kunnen er niet omheen, gadgets! Alles wat een man niet vraagt als cadeau maar waar hij niet zonder kan wanneer hij het eenmaal heeft.

Wekkers van groot tot klein en met verschillende geluiden, speakers in allerlei vormen en maten, mokken met tekst of foto, leuke muismatten, originele stropdassen, hoezen voor een laptop, smartphone of iPad, USB sticks en heel veel meer.

Huwelijksjubileum cadeau voor een echtgenoot

Maak een collage van een huwelijk. Een foto van uw trouwdag met daaromheen foto's van de afgelopen jaren. Foto's van de eerste vakantie samen, het leukste uitje, de geboorte van de kinderen, de eerste woning, misschien wel het eerste kleinkind.

Een fotocollage met alle fijne herinneringen. De collage kunt u aanvullen met bijvoorbeeld tickets van een concert dat bezocht is, vliegtickets of ansichtkaarten.

Naast terugkijken is een huwelijksjubileum ook een uitstekende gelegenheid om samen nieuwe ervaringen op te doen. Altijd al eens een samen een ballonvaart willen maken dan is dit een geweldig moment daarvoor.

Het is leuk om dit soort nieuwe belevenissen samen te delen.

Avontuurlijk hoeft het natuurlijk niet beslist te zijn. Een stedenreis die u altijd al eens wilde maken maar waar het nooit van kwam, een hotel dat al jaren op uw verlanglijstjes stond of een museum dat u samen altijd al eens wilde bezoeken.

home
© huwelijksjubileum.com - leuk huwelijksjubileum cadeau voor hem, leuk cadeau voor hem, leuke tips voor een huwelijksjubileum cadeau voor hem