leuk huwelijksjubileum cadeau voor ouders

leuke huwelijksjubileum cadeau tips
huwelijksjubileum cadeaubon
huwelijksjubileum oorkonde
huwelijksjubileum cadeau voor hem
huwelijksjubileum cadeau voor haar

huwelijksjubileum tips
huwelijksjubileum namen
huwelijksjubileum cadeausoort
huwelijksjubileum romantisch idee
huwelijksjubileum en edelstenen
huwelijksjubileum bloemen
huwelijksjubileum kleuren
huwelijksjubileum geschiedenis
huwelijksjubileum reistip
huwelijksjubileum teksten
huwelijksjubileum plaatjes
tips voor een lang & gelukkig huwelijk

huwelijksjubileum kaarten
5-jarig huwelijksjubileum kaarten
10-jarig huwelijksjubileum kaarten
12,5-jarig huwelijksjubileum kaarten
25-jarig huwelijksjubileum kaarten
40-jarig huwelijksjubileum kaarten
50-jarig huwelijksjubileum kaarten
60-jarig huwelijksjubileum kaarten

huwelijksjubileum feestartikelen
feestartikelen huwelijksjubileum

leuke huwelijksjubileum tips
1 jaar getrouwd
2 jaar getrouwd
3 jaar getrouwd
4 jaar getrouwd
5 jaar getrouwd
6 jaar getrouwd
7 jaar getrouwd
8 jaar getrouwd
9 jaar getrouwd
10 jaar getrouwd
11 jaar getrouwd
12 jaar getrouwd
12,5 jaar getrouwd
13 jaar getrouwd
14 jaar getrouwd
15 jaar getrouwd
20 jaar getrouwd
25 jaar getrouwd
40 jaar getrouwd
50 jaar getrouwd
25 jaar cadeau
50 jaar cadeau
leuke cadeaus
cadeau voor haar
cadeau voor hem
naam jubileum
Huwelijksjubileum cadeau voor ouders

Wanneer je ouders een huwelijksjubileum vieren wil je dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We geven je enkele cadeautips voor een huwelijksjubileum, originele en leuke cadeaus die je ouders zeker zullen waarderen.

Kies voornamelijk voor persoonlijke cadeaus. Laat een familiefoto maken van alle kinderen en kleinkinderen. Vind je het leuk om ook samen met je ouders op de foto te gaan lok ze dan met een smoesje naar een fotostudio.

Met kleine foto's kun je een collage maken of een fotoboom, een verzilverde boom waar je verschillende foto's aan kunt hangen. Daarnaast kun je foto's laten zetten op mokken, tassen, bedels, bonbons, flessen (champagne!), in kristal laten zetten of placemats en nog veel meer. Natuurlijk is er ook helemaal niets mis met een familiefoto in een mooie lijst.Zijn je ouders zoveel jaar getrouwd? Dat ga je natuurlijk op een feestelijke manier vieren. Maar een klein vraagje, weet je al welk cadeau je aan je ouders gaat geven? Want dat kan soms best lastig zijn, zeker als ze al wat langer getrouwd zijn, lijken ze alles al te hebben. Dus wat nu? We helpen je hier graag een handje want rechts zijn hele unieke en persoonlijke cadeaus te vinden. De cadeaus zijn extra leuk te maken door ze te personaliseren. Het cadeau wat je kiest kun je voorzien van een eigen tekst en een leuke foto van je ouders. Leuker en unieker kun je het niet maken toch? leuk huwelijksjubileum cadeau voor ouders

Geschenk voor een huwelijksjubileum ouders

Waar houden je ouders van en zoek een geschenk dat daarbij past.

Wat doen ze graag samen?

Houden ze van een avondje naar het theater of naar de film?

Geef ze dan tickets voor hun favoriete theatershow of een bioscoopbon.

Vinden ze het leuk om samen uit eten te gaan, dan is een etentje een idee, misschien ook met de kinderen erbij. Je kunt ook een surprise etentje organiseren met familie en goede vrienden.

Het ligt wel een beetje aan jullie budget waarvoor je in dit geval kiest. Hebben ze een hobby die ze graag samen doen, geef ze dan een geschenk dat bij de hobby past. Voor fervente tuinliefhebbers, tuinartikelen of manden met bloemen en zaden, houden ze van stedentrips, geef ze een cadeaubon voor een dagtrip of een weekendje weg. Het gaat vooral om cadeaus die ze graag samen doen, waar ze samen plezier aan beleven.

Ook leuk om cadeau te geven aan je ouders als ze hun huwelijksjubileum vieren. Een leuke reis, natuurlijk met een voor hun onbekende maar verrassende bestemming. Hieronder zijn veel leuke reizen te vinden.

boek hier een leuke huwelijksjubileum reis

Kado voor ouders

Is het lastig om een leuk kado te verzinnen voor ouders die zeggen 'alles al te hebben' en het is 'al leuk wanneer je komt'.

Nee, voor iedereen en ook voor iedere portemonnee is er wel een leuk kado voor ouders te bedenken.

Wanneer jullie budget beperkt is en er zijn meerdere kinderen dan kun je ook overwegen om samen iets te geven.

Je ouders vinden het vast geweldig dat jullie samen hebben gewerkt voor een leuk kado. Daarnaast kun je ook overwegen om samen iets te maken in plaats van een kado te kopen.

Maak een album waar ieder (klein)kind een bladzijde vult met een klein gedichtje, een herinnering of een tekening. Vul samen een cadeaumand met dingen waar je ouders dol op zijn. Zoek naar kleine kado's die je later samenbrengt in een grote mand en vergeet niet een persoonlijke kaart toe te voegen. Maak een fotoalbum met foto's van ieder huwelijksjubileum of een album met jullie favoriete foto's van de afgelopen jaren.

home
© huwelijksjubileum.com - leuk huwelijksjubileum cadeau voor ouders, leuk cadeau voor ouders, leuke tips voor een huwelijksjubileum cadeau voor ouders