huwelijksjubileum cadeau voor hem

leuke huwelijksjubileum cadeau tips
huwelijksjubileum cadeaubon
huwelijksjubileum oorkonde
huwelijksjubileum cadeau voor haar
huwelijksjubileum cadeau voor ouders

huwelijksjubileum tips
huwelijksjubileum namen
huwelijksjubileum cadeausoort
huwelijksjubileum romantisch idee
huwelijksjubileum en edelstenen
huwelijksjubileum bloemen
huwelijksjubileum kleuren
huwelijksjubileum geschiedenis
huwelijksjubileum reistip
huwelijksjubileum teksten
huwelijksjubileum plaatjes
tips voor een lang & gelukkig huwelijk

huwelijksjubileum kaarten
5-jarig huwelijksjubileum kaarten
10-jarig huwelijksjubileum kaarten
12,5-jarig huwelijksjubileum kaarten
25-jarig huwelijksjubileum kaarten
40-jarig huwelijksjubileum kaarten
50-jarig huwelijksjubileum kaarten
60-jarig huwelijksjubileum kaarten

huwelijksjubileum feestartikelen
feestartikelen huwelijksjubileum

leuke huwelijksjubileum tips
1 jaar getrouwd
2 jaar getrouwd
3 jaar getrouwd
4 jaar getrouwd
5 jaar getrouwd
6 jaar getrouwd
7 jaar getrouwd
8 jaar getrouwd
9 jaar getrouwd
10 jaar getrouwd
11 jaar getrouwd
12 jaar getrouwd
12,5 jaar getrouwd
13 jaar getrouwd
14 jaar getrouwd
15 jaar getrouwd
20 jaar getrouwd
25 jaar getrouwd
40 jaar getrouwd
50 jaar getrouwd
25 jaar cadeau
50 jaar cadeau
leuke cadeaus
cadeau voor haar
cadeau voor hem
naam jubileum
Huwelijksjubileum cadeau voor hem

Een huwelijksjubileum cadeau voor uw man verzinnen moeilijk? Er zijn genoeg originele huwelijkscadeaus te bedenken en we helpen graag een handje met enkele tips en ideeŽn. Tips en ideeŽn die overigens ook altijd zijn te gebruiken voor zijn verjaardag, voor Vaderdag, kerst- of sinterklaascadeau. De leukste cadeaus zijn de cadeaus waarover is nagedacht en waaruit blijkt dat partners elkaar goed kennen en weten waar ze elkaar een groot plezier mee doen. Bedenk waar de interesses van uw partner liggen en zoek naar een huwelijksjubileum cadeau dat daarbij past. Getrouwd met een sportfanaat? Denk aan tickets voor een wedstrijd van zijn favoriete club, eventueel een seizoenkaart, een abonnement op een sporttijdschrift. Een actieve sportbeoefenaar? Dan liggen accessoires of uitrusting voor zijn sport voor de hand.Originele cadeaus voor hem

Een origineel jubileumcadeau hoeft beslist niet duur te zijn. Vul een cadeaumand met alles waar hij van houdt: zijn favoriete drankje, snack, geurtje, badslippers, diverse wellnessproducten, dvd of muziek en vergeet niet een lieve kaart erbij te doen.

Cadeaumanden zijn ook online te koop en voor iedere echtgenoot is er wel een passende mand te vinden. Heeft u weinig tijd dan is het een goede oplossing maar een kaart met een persoonlijke boodschap, een gedichtje of lieve tekst maakt ook een gekochte mand echt af.

We kunnen er niet omheen, gadgets! Alles wat een man niet vraagt als cadeau maar waar hij niet zonder kan wanneer hij het eenmaal heeft.

Wekkers van groot tot klein en met verschillende geluiden, speakers in allerlei vormen en maten, mokken met tekst of foto, leuke muismatten, originele stropdassen, hoezen voor een laptop, smartphone of iPad, USB sticks en heel veel meer.

Een origineel huwelijksjubileum cadeau voor hem. Weet je al wat je hem cadeau gaat geven? Het kan soms best lastig zijn om het juiste cadeau te vinden. Maar...... laten we eerlijk zijn, niet bij ons! Zelfs voor de man die alles al lijkt te hebben zijn bij ons heel originele en unieke cadeaus te vinden. Het leuke zit bij deze cadeaus in het persoonlijke. Deze cadeaus zijn uniek te maken door ze te voorzien van jouw tekst en een foto, bijvoorbeeld van de man die jouw cadeau ontvangt. Of je zet een andere leuke foto op dit leuke huwelijksjubileum cadeau, die keus is uiteraard aan jou. leuk huwelijksjubileum cadeau voor hem

Huwelijksjubileum cadeau voor een echtgenoot

Maak een collage van een huwelijk. Een foto van uw trouwdag met daaromheen foto's van de afgelopen jaren. Foto's van de eerste vakantie samen, het leukste uitje, de geboorte van de kinderen, de eerste woning, misschien wel het eerste kleinkind.

Een fotocollage met alle fijne herinneringen. De collage kunt u aanvullen met bijvoorbeeld tickets van een concert dat bezocht is, vliegtickets of ansichtkaarten.

Naast terugkijken is een huwelijksjubileum ook een uitstekende gelegenheid om samen nieuwe ervaringen op te doen. Altijd al eens een samen een ballonvaart willen maken dan is dit een geweldig moment daarvoor.

Het is leuk om dit soort nieuwe belevenissen samen te delen.

Avontuurlijk hoeft het natuurlijk niet beslist te zijn. Een stedenreis die u altijd al eens wilde maken maar waar het nooit van kwam, een hotel dat al jaren op uw verlanglijstjes stond of een museum dat u samen altijd al eens wilde bezoeken.

home
© huwelijksjubileum.com - leuk huwelijksjubileum cadeau voor hem, leuk cadeau voor hem, leuke tips voor een huwelijksjubileum cadeau voor hem